日本光電熱溫泉墊 2019 TVC

原來細胞健康可以改善睡眠質素?

富美健告訴您怎樣過健康人生! 有沒有想過在你的生命當中什麼才是最重要的?沒錯,是健康!既然健康是生命中最寶貴的財富,你有沒有好好珍惜,有沒有對自己好一點?如果等到身體亮起警燈才想到補救,是否已經為時已晚呢?富美健創辦人深深體會到健康對於人類的重要性,所以一直以來致力宣揚自療養生保健。大家一齊來看看富美健的宣傳短片,深入了解品牌背後的理念,以及各項產品功效!

《TVB周刊》精明生活派廣告雜誌 - 日本光電熱溫泉墊介紹 - 60秒

影響睡眠質素嘅原因有好多,可以係生理或心理上嘅問題,但大家又有無諗過床褥唔適合都有機會令人「無覺好瞓」呢?Amazing Life 富美健日本光電熱溫泉墊透過睡眠過程幫細胞保溫及循環充電,唔單止可以令你訓得好啲,仲有超級抗氧化效果,一覺醒來唔單止病症減輕,年輕青春仲返晒嚟✨,更有活力迎接新挑戰!